اگر خداوند فقط لحظه‏ای از یاد می‏برد که عروسکی پارچه‏ ای بیش نیستم و قطعه‏ ای از زندگی به من هدیه می‏داد، شاید نمی‏گفتم همه‏ ی آنچه که می‏اندیشیدم و همه‏ ی گفته‏ هایم، اشیاء را دوست می‏داشتم نه به سبب قیمت‏شان که معنایشان، رویا را به خواب ترجیح می‏دادم، زیرا فهمیده‏ام به ازای هر دقیقه چشم به هم گذاشتن 60 ثانیه نور از دست می‏دهی. راه می‏رفتم آنگاه که دیگران می‏ایستادند، بیدار می‏ماندم به گاه خواب آن‏ها و گوش می‏دادم وقتی که در سخنند و چقدر از خوردن یک بستنی لذّت می‏بردم.

ادامه مطلب

دکلمه بسیار زیبا (حتما گوش کنید )

مداحی که در انسان شدن تاثیر گذار است (حتما گوش کنید ضرر نمی کنید )

مقام توبه (گوش بدهید و بهره مند شوید)

سخنان زیبا از سخنان امام خطاب به جوانان در مورد تهذیب نفس

حق مرد بر زن در کلام معصومین(ع)

مشکلات وسواس و روش درمان آن (از مجموعه نکات ناب) حتما گوش کنید

یک نماز خوب چگونه است (ازمجموعه نکات ناب)

حسد و آثار آن در زندگی (از مجموعه نکات ناب)

تمرین تقوا (از مجموعه نکات ناب ) گوش بدید شاید بهره مند شوید

((نقش بسم الله در زندگی ))

قضا و قدر (از مجموعه نکات ناب)

مدارا با همسر (از مجموعه نکات ناب)

ی ,خواب ,ای ,همه‏ ,می‏رفتم ,راه ,همه‏ ی ,آنگاه که ,که دیگران ,می‏رفتم آنگاه ,راه می‏رفتم

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران